Kart - finn banen

Sist oppdatert:
11.01.2006 18:20

VIKEN I BANE 2006

På søndag 11.06.2006 deltok Askers skyttere i Viken I på en solbadet skytterarena i Andebu. Ungdomsgjengen hadde et lite "handicap", siden deres beste skytter Roger S. Nilsen var opptatt med å kvalifisere seg for VM i match. Spesielt på lagsiden merket også Drammen Skyttersamlag dette, da Røykens Ole Christian Bryhn også hadde planer om VM deltagelse.

Men selv om Roger manglet i juniorklassen, gjorde andres seg bemerket. Ole Martin Stenseth gjennomførte sin beste konkurranse på lenge og kvalifiserte seg for finaleskyting med 246 poeng. Med 99 på omgangen klatret han ett hakk oppover på listene og endte på en fin 11. plass med 345.

Asker hadde finalister i alle klasser. I Rekrutt kom Lene S. Nilsen til finalen med 241. Hun endte på 11. plass med 336 poeng. I Eldre Rekrutt kom både Christoffer Andreassen, Aleksander Husa og Espen Langseth til finalen. Espen skjøt 99 i finalen og avanserte noen plasser til en 12. plass med 346 poeng.

Christoffer og Aleksander hadde hver sin ”slenger” i innledende og endte på 249, men rettet opp skikkelig med å skyte 100 i omgangen. Dette kvalifiserte til omskyting om andreplassen, hvor Christoffer forsvarte andreplassen med å skyte 100. Aleksander hadde en 9.9, men vant tredjeplass på flest innertiere.

Her ser vi de to konkurrentene med Aleksander til venstre og Christoffer til høyre.
(Foto: Frank Vestveit)

Kristina tok 3. plassen og ble prinsesse
Kristina Vestveit ble, ikke overraskende, Askers desidert beste skytter på 300-meter. Hun hadde innledningsvis 246 poeng og lå på skive 3 i finalen med samme poengsum som Knut Bråthen på skive 1 og Ellen Tråen på skive 2. Med 98 på omgangen måtte Kristina skyte om 2-5 plass, og endte på 3. plass. Hun ble også beste skytter 20 år eller yngre.

Resultatmessig en helg Asker kan være veldig fornøyd med!!

Link til resultater: http://www.andebu-skytterlag.net/Viken.htm