Skjebergsmellen og Vårstevnet i Fredrikstad.

Ungdomsgruppa representert denne gang med Eirik og Elias, har i dag vært på stevner i Skjeberg og Fredrikstad. En nydelig dag, med med mye vind. Spesielt i Skjeberg. Men det det ble noen fine opplevelser for begge to. I Skjeberg hadde de problemer med skivene og var ca. 1 time forsinket når vi kom frem. Men heldigvis fikk vi byttet skytetid i Fredrikstad, så da fikk vi med oss begge stevnene likevel. I Skjeberg oppnådde Eirik 324p og Elias 323p.

Etter skyting var det bare å pakke sammen og komme seg videre til Fredrikstad. Her ble det ikke lange pausen før det ble klart til skyting. Litt mindre vind og fine skyteforhold. Her oppnådde Eirik 325p (34 skudd, litt kluss med ladegrep i 1. serie resulterte i ett skudd for lite), og Elias 240p (25 skudd, Elias ble sliten og kald på fingrene og avsluttet skyting før omgangen.

Og etter vaffel og brus satte vi kursen hjemover igjen, og neste helg er vi på veien igjen til nye stevner.

29.04.17

Hisåsstevnet og Vårstevnet i Halden.

Ungdomsgruppa representert ved Mathias, Lasse, Eirik og Askil, har i dag vårt på tur til Buer/Kornsjø skytterlag og til Halden skytterlag. Det har vårt en flott vårdag, med sol og egentlig ikke så alt for mye vind heller. Men i Kornsjø var vinden varierende,noe som bød på noen utfordringer når man skyter 22. Men det er et fint baneanlegg med et skytterhus som er under oppussing. Elektroniske skiver, men dårlige internettforhold gjorde det vanskelig med live visning. Men våre skytter oppnådde alle sammen resultater som tyder på at vinterens trening begynner å vise seg frem i form av bedre skyting:

Klasse NU

Lasse - 223p

Mathias - 222p

Askil - 225p

Klasse R

Eirik - 325p

Så gikk ferden videre til Halden skytterlag. Her ble vi litt overrasket over at all skyting på 100 m foregikk på papp og ikke elektroniske skiver som vi er vant til. Men guttene viste at det ikke vippet dem av pinnen.

Klasse NU

Lasse - 209p

Mathias - 238p

Askil - 2238p

Klasse R

Eirik - 327p

Da håper jeg at alle har funnet veien hjem igjen etter dagens to stevner og at vi snart kan komme oss avgårde på nye stevner igjen sammen. Takk for hyggelig samvår!

23.04.17

Stevnesesongen starter opp utendørs til helgen!

Som en forlengelse av ungdomssamlingen til helgen, drar noen av Askers ungdomsskyttere avgårde på søndag til Kornsjø og Halden. Det skal bli spennende å se hvordan overgangen fra innendørsbane til utendørsbane går!

18.04.17

Banesesongen starter opp igjen 18. April kl 1800

Tradisjonen tro starer banesesongen med en dugnad. Alle lagsvpen og annet utstyr som vi bruker, skal pusses og ettersees. Fremmte p innendrsbanen hvor vpenpussen vil foreg. Deretter tar vi alt utstyret ut p 100 meters banen. Ingen skyting denne dagen.

17.04.2017

Banesesongen er slutt, og det er på tide med en oppsummering av ungdommenes innsats

I banesesongen har 23 av Askers 27 aktive ungdomsskyttere skutt til sammen 254 ganger fordelt på 48 forskjellige åpne stevner, mesterskap, ø-cuprunder, interne pokalskytinger og treningskaruseller (referert til som "stevner" under). Det gir et gjennomsnitt på 11 stevnedeltakelser pr skytter. Gjennomsnittlig poengsum er ca 330 poeng. Det er spesielt gledelig at mange av de ferskeste skytterne har vist stor aktivitet, selv om det fremdeles er de mest rutinerte som skyter mest.

Les mer...
23.10.12

Status for ungdomsskytterne ved inngangen til ferien

Ungdomsskytterne har vist stor aktivitet også denne våren. 23 ungdommer har deltatt totalt 169 ganger på stevner, karuseller og ø-cup, Viken I og lagmesterskapet ikke medregnet. Da har nesten alle ungdomsskytterne som er aktive på treningene deltatt minst en gang.

Les mer...
13.06.12

Askers ungdommer videre i Ø-cupen

Askers ungdommer møtte Flesberg på deres hjemmebane i første runde av årets Østlandscup. Asker oppnådde totalt 1698 poeng mot Flesbergs 1677. Flere av Askers skyttere (Andreas, Thomas og Daniel) satte nye personlige rekorder, og Gard skjøt nok en gang 350.
Askers tellende resultater:

Gard Eirik SeterJ350
Thomas ØisethER339
Gjermund HanevoldER338
Andreas Erichsen BergER336
Daniel NaperER335

De øvrige skytterne på Askers lag var David Stafford, Vetle Kjønaas og Andre Halseide.

30.05.12

Askers ungdomsskyttere med en svært hektisk innesesong

De siste tre månedene har ungdommer i Asker skytterlag deltatt totalt 152 ganger på 15m stevner (ikke inklusive ø-cup og lagmesterskapet). Her følger en liten oppsummering av disse.

Les mer...
09.02.12

Askers ungdomsskyttere videre i Ø-cupen på 15m

Askers ungdomsskyttere vant med 5 poeng over Flesberg skytterlag i kveld etter skyting på innendørsbanen i Olledalen. Poengstillingen ble 1221 poeng for Asker mot 1216 poeng for Flesberg. Etter at første laget hadde skutt, lå vi 9 poeng under, men dette snudde seg i andre omgang. Kveldens skyttere fra Asker var: Gard Erik Seter (248), Christofer Koritzinsky Bjerkenes (247), Magnus Langseth (243), Edvard Brendnes (242) og Simen B. Larsen (241).

Vi må selvfølgelig skryte litt av våre skyttere, men like viktig er foreldre som stiller for ungdommen, og en enda større takk til Lillian og Knut som alltid stiller. Gratulerer Asker og lykke til videre.
Se nettsiden til Østlandscupen på 15m for mer info om cupen

15.11.11

Kjempeskyting av ungdommene på skyteturne

I helgen var 9 av ungdommene på skyteturne i Vestfold og Østfold, der de skjøt to stevner i hvert fylke. For Gard holdt resultatene til to førsteplasser, en andreplass og en 4. plass. Gjermund glimtet til med en 3. plass i Sem (244), mens Christofer fikk en 4. og en 5. plass som beste resultat. I tillegg var det flere som skjøt veldig bra, Christofer, Magnus, Edvard, David og Daniel skjøt bedre enn årsgjennomsnittet, og hadde enkeltresultater som var tett opptil årsbeste. Daniel viste lovende takter med 240 i Degernes og mange gode enkeltserier for øvrig.
Les mer...

15.11.11
Askerskytterne

13 ungdomsskyttere i ilden i Sande

13 av Askers ungdomsskyttere, og nesten like mange foreldre, reiste i flokk og følge for å delta under helgens åpne 15-m stevne i Sande. Dette var høstens første innendørsstevne for de fleste etter en pause siden banesesongen sluttet medio september. Noen av skytterne deltok dessuten i åpent stevne for første gang. Flere av skytterne kunne notere seg gode resultater.
Les mer...

08.11.11

Ungdomssamling 12. - 13. februar 2010

12. og 13. februar var det igjen duket for ungdomssamling med instruksjon både innendørs og i feltskyting, konkurranser og sosiale aktiviteter.

Ungdomssamling 30. - 31. januar 2009

Fra fredag til lørdag var 16 av våre ungdomsskyttere og første års seniorer samlet på skytterhuset i Olledalen. Kristina Vestveit var samlingsgeneral, og hadde laget et flott opplegg med skyteinstruksjon, skytekonkurranser og sosiale aktiviteter.
Les mer...