Kart - finn banen

Sist oppdatert:
11.01.2006 18:20

Suksess for Askers ungdomsskyttere i Viken I i feltskyting i helgen

”The best games ever” ble det sagt om OL på Lillehammer. Det var ikke bare solen som skinte i Modum i helgen. Asker Skytterlags ungdomsskyttere gjorde sin beste innsats i Viken I noensinne.

Trippelseier

Aleksander Husa kunne smile etter å ha tatt sin tredje mesterskapstittel på rad i Eldre Rekrutt. Etter å ha vunnet Samlagsmestersapet i Sørkedalen forrige helg og Askers Skytterlags klubbmesterskap i går, gikk han på søndag helt til topps i Viken I i feltskyting med 30/19 i innledende skyting og 12/11 i finalen. Mathias Flaaten og Espen Langseth hadde henholdsvis 30/24 og 30/19 før finalen. Mathias fikk 12/10 i finalen og måtte til omskyting om tredjeplassen. Espen fikk 11 treff i finalen og falt nedover på resultatlisten.

Lene Nilsen tok en andreplass i rekrutt etter sterk skyting. Roger Nilsen tok en tredjeplass i junior etter å ha skutt seg opp fra en niendeplass med 12/12 i finalen.

Asker tok også lagseieren blant ungdomsskytterne med Roger Nilsen, Mathias Flaaten og Espen Langseth på laget.

Av Askers 10 påmeldte ungdomsskyttere var det 8 som endte i finaleskytingen. I Juniorklassen hadde Asker en, i Eldre Rekrutt fem og i Rekruttklassen to finalister. Asker satte helt klart sitt preg på mesterskapet.

Foran fra venstre: Roger Nilsen og Vegard Skogly. Bak fra venstre: Lene Nilsen, Mathias Flaaten, Aksel Skauge Mellbye, Aleksander Husa, Christoffer Andreassen, Epen Langseth og Aina Nilsen. Ole Martin Stenseth var ikke tilstede da bildet ble tatt.

Se alle resultater her