God jul og godt nytt år!

Asker skytterlag ønsker alle medlemmer en riktig god jul og et godt nytt år! Terminliste og oversikt over styre og utvalg for 2012 er nå lagt ut, sammen med årsberetning for 2011.
21.12.11
Åpent stevne på 15m 1.-3. desember:
Alle resultater

Askers ungdomsskyttere videre i Ø-cupen på 15m

Askers ungdomsskyttere vant med 5 poeng over Flesberg skytterlag i kveld etter skyting på innendørsbanen i Olledalen. Poengstillingen ble 1221 poeng for Asker mot 1216 poeng for Flesberg. Etter at første laget hadde skutt, lå vi 9 poeng under, men dette snudde seg i andre omgang. Kveldens skyttere fra Asker var: Gard Erik Seter (248), Christofer Koritzinsky Bjerkenes (247), Magnus Langseth (243), Edvard Brendnes (242) og Simen B. Larsen (241).

Vi må selvfølgelig skryte litt av våre skyttere, men like viktig er foreldre som stiller for ungdommen, og en enda større takk til Lillian og Knut som alltid stiller. Gratulerer Asker og lykke til videre.
Se nettsiden til Østlandscupen på 15m for mer info om cupen

15.11.11

Kjempeskyting av ungdommene på skyteturne

I helgen var 9 av ungdommene på skyteturne i Vestfold og Østfold, der de skjøt to stevner i hvert fylke. For Gard holdt resultatene til to førsteplasser, en andreplass og en 4. plass. Gjermund glimtet til med en 3. plass i Sem (244), mens Christofer fikk en 4. og en 5. plass som beste resultat. I tillegg var det flere som skjøt veldig bra, Christofer, Magnus, Edvard, David og Daniel skjøt bedre enn årsgjennomsnittet, og hadde enkeltresultater som var tett opptil årsbeste. Daniel viste lovende takter med 240 i Degernes og mange gode enkeltserier for øvrig.
Les mer...

15.11.11
Askerskytterne

13 ungdomsskyttere i ilden i Sande

13 av Askers ungdomsskyttere, og nesten like mange foreldre, reiste i flokk og følge for å delta under helgens åpne 15-m stevne i Sande. Dette var høstens første innendørsstevne for de fleste etter en pause siden banesesongen sluttet medio september. Noen av skytterne deltok dessuten i åpent stevne for første gang. Flere av skytterne kunne notere seg gode resultater.
Les mer...

08.11.11

Årets første julemiddag?

Det er mulig på skytterfesten etter årsmøtet 18.11.
Hjertelig velkommen og vennligst bekreft hyggelig deltakelse tilbake til:
hilde.sorvang.stafford[æ]akersolutions.com senest 14. november.
06.11.11

Årsmøtet flyttes til 18. november

Styret meddeler at årsmøte legges til fredag 18. november kl. 1830. (Det betyr flytting fra terminlistens 17.11.)
Saker til behandling må være sendt styret innen 4.11.
Årsmøtet avsluttes med den tradisjonelle årsfesten som starter ca. kl. 2000.
12.10.11
Østlandscupfinalen 2011: Se alle resultater

Herrenes og Damenes pokal

Tirsdag ble det skutt om Dugleiksmerket og Herrenes og Damenes pokal. Med 298 poeng var Ivar R suveren i kampen om Damenes pokal, mens Heidi K knepent tok et napp i Herrenes pokal med 287. Vi gratulerer!
Alle resultater her
27.08.11

Ivar og Ivar vant pokalskytingene

Med 150 poeng i første runde av Samlagspokalen var det ingen som kunne tukte Ivar F i andre runde. Han tok med det sitt femte napp i pokalen. I skytingen om Grunnlagspokalen var Ivar R overlegen med 299 poeng, og han tok sitt andre napp i pokalen. Vi gratulerer!
2. runde av Samlagspokalen          Sluttstilling Grunnlagspokalen
17.08.11

Skytetider samlagsstevnet

Samlagsmesterskapet går av stabelen i Sørkedalen på fredag og lørdag førstkommende. Det er ikke skyting søndag - stevnet avsluttes lørdag.
Oppropstider finnes her
15.08.11

Askers ungdommer videre i Østlandscupen!

Askers Ø-cuplag 2. runde i Ø-cup gikk Askers vei denne gang. Motstanderlaget Stange og Romedal Skytterlag ga en knallhard mostand, noe som ga en utrolig jevn konkurranse, men de måtte se seg slått med 6 poeng. Poengsummen ble 1712 til Asker mot Stange og Romedal 1706. Laget besto av Simen Persen, Vetle Kjønaas, Magnus Langseth, Edvard Brendnes, Christofer K. Bjerkenes, Simen B. Larsen og Gard Seter. Simen Persen var ikke tilstede da bildet ble tatt. Klikk på bildet for større utgave.
22.06.11

Gunnar Guribys krus og 2. runde av Grunnlagspokalen

Tirsdag 21. juni ble det skutt om Gunnar Guribys krus. Vinneren av pokalskytingen ble i år Roger med 147 poeng. Det ble også skutt 2. runde av Grunnlagspokalen.
Gunnar Guribys krus          Grunnlagspokalen 2. runde
22.06.11
Gard Eirik Seter

Gard ble Viken I-mester!

Landsdelkretsstevnet for Viken I-kretsen ble avholdt i Sem i helgen. Med 249 poeng innledende var Gard ikke til å slå da han fulgte opp med 100 poeng i finalen i Juniorklassen, og han tok dermed seieren hjem. Vi gratulerer! Roger ledet klasse 3-5 før finalen, men måtte se seg slått av Kim Andre Lund i finalen, og endte på 2. plass. Drammens lag i samlagsskytingen for veteraner tok også seieren, med Ivar F og Per Terje på laget.
Alle resultater finnes på Sem skytterlags hjemmesider.
19.06.11

Fantastisk skyting av Jondalen i Ø-cupen

Det ble levert fremragende skyting under 1.runde-matchen mellom Asker og Jondalen i kveld. Det meste av den sto imidlertid gjestene for. Til slutt ble borteseieren på hele 97 poeng. Jondalen skjøt 2743 og var med det bare 1 poeng bak Ø-cup-rekorden til Løiten fra 2005. Hele 8 skyttere hadde 343 eller mer i dag, best var Trond Bergan fra Jondalen og Roger S. Nilsen fra Asker med 349.
Resultater fra kampen           Resultater fra 1. runde
09.06.11

Interne pokalskytinger

Tirsdag 7. juni ble det skutt om Maipokalen, Samlagspokalen og Grunnlagspokalen.
Maipokalen          Samlagspokalen 1. runde          Grunnlagspokalen 1. runde
09.06.11

Gard vant i Frogn!

Med fantastiske 350 poeng og 27 innertiere tok Gard seieren i Juniorklassen i Norgescupstevnet i Frogn og Drøbak. Vi gratulerer!
Resultater fra Frogn
31.05.11
Norgescupen

Tore Veie vant Norgescupstevnet i Asker

Første runde av Norgescupen 2011 er nå unnagjort. I Asker skjøt Tore Veie til fantastiske 349 poeng. Dette er tangering av banerekorden, og han er den første skytteren med 250 poeng på 25-skudden. Vi gratulerer med seieren! OPPGJØR RESULTATER PRESSELISTE

Harald Tandberg vant felthurtigfinalen

Felthurtigfinalen gikk av stabelen lørdag ettermiddag klokka 16. Det ble skutt dueller mellom de 16 som var kvalifisert til finalen. Vinneren ble Harald Tandberg, som i finalen skjøt på smått utrolige 5,97 sekunder. Vi gratulerer!
Se resultatene fra finalen
28.05.11

Få parkeringsplasser på skytebanen i Asker

Det er begrenset kapasitet på parkeringsplassene ved skytterhuset i Asker.

Skytterne som skal skyte NC på fredag, lørdag og søndag oppfordres til å parkere ute ved Solliveien, 300m før skytebanen. Ved Solliveien er det gode parkeringsforhold.

Skytterne kan bære med seg utstyret og skifte til skyteutstyr i skytehallen på skytterhuset.

26.05.11

Ungdommene videre i Østlandscupen!

Da er første runde i ø-cup for Askers ungdomskyttere avviklet mot Nordstrand Skytterlag. Asker vant med 1708 poeng mot Nordstrands 1650 poeng og er videre i A-cupen. Det var Nordstrand Skytterlag som egentlig skulle være arrangør, men de har ingen bane, så derfor ble det avviklet på Asker. Etter skytingen stilte Nordstrand Skytterlag med brus og boller til alle. Følg ungdomscupen på Moss og Våler sine hjemmesider, og se resultatene fra denne runden.
21.05.11

Maipokalen flyttes

Siden det er treningskarusell i Lier førstkommende tirsdag, flyttes den planlagte Maipokalskytingen til 7. juni, og skytes dermed samtidig med Samlagspokalen 1 og Grunnlagspokalen 1.
01.05.11

Baneåpning 2011

Tradisjonen tro ble baneåpningsstevnet avholdt siste lørdag i april. Til tross for noen tekniske problemer med visningen ble skytingen avholdt uten store problemer. Feilen ble i ettertid lokalisert, og vil ikke skape problemer under NC. For de interesserte kan det nevnes at det skyldtes en svitsj som hadde tatt kvelden. Alle resultater finnes her.
01.05.11
Jan kaller inn til dugnad

Dugnader før NC

Da er tiden inne for å starte forberedelsene til Norgescupen i slutten av mai. Det kalles inn til dugnad onsdag 4 mai og 11 mai, samt mandag 23 mai. Hvis det viser seg at arbeidet tar lengre tid enn disse dagene, vil vi også måtte jobbe noen mandager eller fredager.
Les mer...
29.04.11

1. runde av treningskarusellen gjennomført

Første runde av treningskarusellen for Drammen skyttersamlag ble avholdt i Olledalen tirsdag.
Resultater fra 1. runde
 
Tidsplanen for karusellen videre ser slik ut:
26.04.11

Håkon Strumse vant lagmesterskapet i jaktfelt!

Det ble en skikkelig ”Kollenlørdag” i Asker når årets Lille OL skulle arrangeres. Tåka lå tett i Olledalen og på de lengste holdene var det ikke mulig å skimte figurene uansett hva slags optikk man hadde investert i. Det ble ikke skutt på hold over 90m. I stedet improviserte man og skjøt sittende og stående på de to korteste holdene. Når resultatlistene forelå så viste det seg at Håkon Strumse hadde slått alle med sine 146 poeng. Vi gratulerer!
Alle resultater          Datoer for jegertrening og jaktprøver 2011
03.04.11

Velkommen til Østlandscupen 2011!

Asker skytterlag har herved gleden av å invitere skytterlag på Østlandet til den 42. Østlandscupen i lagskyting for 8-mannslag. Deltagelse i Østlandscupen er en fin anledning til øke aktiviteten i eget lag, samtidig som cupen også er et miljøskapende tiltak. Påmeldingsfristen er i år satt til 15. april.
Innbydelse til Ø-cupen 2011           Reglement (revidert 2011)
16.03.11

Heidi B vant 30-skudden!

Finalen i 30-skuddskonkurransen 2011 ble gjennomført 10. mars. Alle 12 kvalifiserte møtte til finalen som ble gjennomført med 6 kvartfinaledueller etter trekning, deretter 3 semifinaledueller etter trekning og en finaletrio til slutt.
 
I alle rundene ble det skudd 10 tellende skudd, og klassens respitt ble lagt til poengsummen. Det var mye veldig god skyting i kveld, noe mange resultater over 100 poeng inklusiv respitt viser. Til slutt var det et av de ferskeste tilskuddene blant aktive skyttere, Heidi Berglund, som stakk av med den største pokalen. Vi gratulerer!
Finaleresultater          Resultater innledende          Invitasjon
10.03.11

Ivar R vant lagmesterskapet i felt

Lagmesterskapet i felt ble vunnet av Ivar R, som skjøt 28/23 på grovfelten. Vi gratulerer!
Alle resultater
05.03.11

Ivar R vant lagmesterskapet på 15m

Tirsdag ble lagmesterskapet på 15m avholdt i Olledalen. Ivar R vant klasse 3-5 med 244 poeng, fem poeng foran Heidi, som gjør det godt i sitt første år som senior. Blant ungdommene var det Andre som var best i Rekruttklassen med 234 poeng, 3 poeng foran Vetle. I Eldre rekrutt slo Magnus til med flotte 248 poeng. Gard tok seieren i Junior, også han med 248 poeng. Per Terje tok seieren i V65 med 239 poeng, og Ivar F tok seieren i V55 med 245. I klasse 1 og 2 var det Knutene som dominerte, Knut K vant klasse 1 med 227, og Knut H vant klasse 2 med 244. Vi gratulerer!
Alle resultater
02.02.11

Vegard vant også samlagsmesterskapet på 15m i Sande!

Mandag og tirsdag ble også samlagsmesterskapet avholdt i Sande. Med 247 poeng tok Vegard seieren i Junior også her. Per Terje tok seieren i klasse V65 som eneste deltaker. Vi gratulerer!
Alle resultater
Vegard Engen Skogly

Vegard vant Viken I 15m!

Med 249 poeng og 17 innertiere tok Vegard en klar seier i Juniorklassen under helgens landsdelskretsmesterskap i Sande, ett poeng og fem innertiere foran nummer to. Vi gratulerer!

For Gard, Simen og Madelene var dette deres første stevne som Juniorer, og med 244 poeng og 7. plass viste Gard at han også er å regne med i denne klassen. Christofer skjøt seg til en 15. plass med 245 poeng i Eldre rekrutt, og Knut dro i land tredjeplassen i klasse 2, en klasse han forøvrig vant i 2009 og 2010. I år fikk han 242 poeng, og fire innertiere mer enn Steinar, som tok 4. plass. Vi gratulerer!

Seniorklassen ble vunnet av Gjermund Sørum fra Lier. Beste Askerskytter ble Ivar R, på 28.plass med 240 poeng.

Les mer og se alle resultater

24.01.11