Det ble ulidelig spennende under finalen i Østlandscupen for ungdomsskyttere i Moss på lørdag. Sørskogbygda levde opp til sitt favorittstempel og tok gullet med 1739 poeng.

Tingelstad og Asker lå helt likt på delt andreplass foran siste finalelag. Når siste skive var anvist hadde Asker sikret seg sølvet med ett poeng foran Tingelstad. Simen, Gard og Lene som var Askers skyttere i siste finalelag holdt hodet kaldt og prikket inn 100 poeng hver. Askers poengsum ble da 1730 poeng mot Tingelstads 1729.

På vei mot finalen har Asker møtt mange gode motstandere. Laget har hatt en evne til å heve seg hver gang det gjaldt som mest, og har prestert 1740 poeng som beste resultat. Asker har slått ut sterke lag som Styrvoll, Åmot og Ådal på veien mot finalen i Moss. Selv om vi ikke klarte å stille med vårt beste lag er vi veldig fornøyde med sølvet. En av våre beste skyttere, Vegard Engen Skogly, prioriterte NM i match og kunne ikke være med i finalen. Edvard Brendnes og Vetle Kjønaas har også deltatt på Askers lag under innledende skyting.