Til forsiden - Asker skytterlag

Samlagsmesterskap bane 2009

Roger vant samlagsmesterskapet! Lørdag 15. og søndag 16. august ble årets samlagsmesterskap avholdt på Røykenbanen med Riflen/Skoger som arrangør. Roger skjøt 100 poeng og seks innertiere fra skive to i finalen, og ble med det rangert foran Ole-Kristian Bryhn fra Røyken etter tierregelen - begge hadde 347 og seks sentrum, men Roger hadde flest tiere i finalen - ti mot Ole-Kristians ni.

Magnus ble nr. 2 i Rekrutt! I Rekruttklassen skjøt Magnus 335 poeng, og dermed ble han rangert bak Rolf Magnus Rinde fra Riflen/Skoger, som hadde en innertier mer på sin omgang. En flott andreplass, med andre ord. Vegard skjøt 349 poeng og totalt 30 innertiere, ni av dem i finalen, og vant dermed Eldre rekrutt. I Junior tok Lene seieren med 346 poeng. Med 344 poeng vant Ivar F klasse V55. Per Terje tok seieren i klasse V65 med 349 poeng.

På Stang- og felhurtigskytingen var også Asker dominerende. På Stangskytingen hadde både Per Jarle og Ivar R 22 treff, men med ett treff mer på langholdet var det Per Jarle som vant. Siden Per Jarle har tatt forsvarsforeningsmedaljen før, fikk han stjerne, mens Ivar R fikk Norges Forsvarsforening - Drammen Kreds' medalje. Ivar R vant også felthurtigskytingen med imponerende 8,27 sekunder.

Askers førstelag vant lagskytingen for Rekrutt, Eldre rekrutt og Junior. Med Kristina, Vegard og Lene på laget ble totalsummen 297 poeng. Andrelaget kom på andreplass med 290 poeng. Her skjøt Simen, Gard og Heidi. Blant seniorene var det ingen som kunne hamle opp med Røykens lag, som skjøt 296 poeng. Askers førstelag tok andreplass med 289 poeng, mens andrelaget kom på tredjeplass med 285 poeng. Vi gratulerer!
  Kristina, Vegard og Lene fornøyde etter lagskyting

Alle resultater på riflen.no