GPS-koordinater:
N59.84494, E10.37930 (WGS84)
 
Fra Drammen:
Ta av fra E18 på avkjøring 20 mot Asker. Ta til venstre i rundkjøringen umiddelbart etter avkjøringsrampen, og følg denne veien rett fram gjennom to rundkjøringer. Ta til høyre i den tredje rundkjøringen, og følg veien forbi Føyka stadion. Ta til venstre på Semsveien, og hold til høyre.
Tips ved bruk av GPS og karttjenester på internett når du kommer fra Drammen: Legg inn "Semsveien 90" som viapunkt, så sendes du via Asker sentrum. Enkelte kartløsninger sender deg ellers over Asker Golfbane på en gangvei som ikke er åpen for biltrafikk.
Fra Røyken:
Følg Rv 167 mot Asker. Etter å ha krysset broen over E18 i Asker sentrum, kjør rett fram i rundkjøringen og følg anvisningene under "Fra Oslo".
Fra Oslo:
Ta av fra E18 på avkjøringen mot Asker sentrum. Ta til høyre i rundkjøringen, og følg veien gjennom de neste to rundkjøringene. Ta til venstre i den tredje rundkjøringen. Ta til høyre på Semsveien, og hold til høyre.
Tips ved bruk av GPS og karttjenester på internett når du kommer fra Oslo: Det er ikke noe problem å ta av fra E18 på Holmen, men legg inn "Knud Askers vei 5" som viapunkt, så sendes du via Asker sentrum, den veien det skiltes.
Alle veier:
Etter å ha tatt av fra Kirkeveien til Semsveien i Asker sentrum, følg denne veien 1,8 kilometer. Sving så til venstre i rundkjøringen - her er det skiltet "Skytebane". Sving til høyre etter 2,7 kilometer ved skiltet "Olledalen skytesenter" i bunn av den første nedoverbakken etter rundkjøringen.
Vis skytebanen i Finn kart og bruk ruteplanleggeren for å finne veien til banen.
Vis skytebanen i Gule sider kart og bruk ruteplanleggeren for å finne veien til banen.

Fra Drammen og Oslo til Asker skytterlag