Til forsiden - Asker skytterlag  
Samlagsmesterskap 15m 2009
Asker skytterlag

Lene og Vegard samlagsmestre! Lene S. Nilsen og Vegard E. Skogly ble samlagsmestre i Sande på tirsdag. Lene skjøt meget godt og mistet ett poeng i hver serie og endte på 246. Å miste kun 2 poeng på knestående lover meget godt for en debutant i Juniorklassen. Lene har også vunnet 2 åpne stevner siden nyttår. Heidi Kristiansen ble nr 2.
 
Vegard fortsetter å skyte godt og det var vel ikke noen overraskelse at han igjen skjøt 250 poeng. Simen B. Larsen ble nr 2 i Eldre rekrutt rangert foran Kristina Nordli. Begge skjøt 246. I Rekrutt ble Gard nr 2 og Joakim nr 3. Begge skjøt meget gode resultater og endte på henholdsvis 237 og 233 poeng.
 
I klasse 2 ble Knut Haraldseid samlagsmester med delt 1. plass. Knut startet med 148 på 15-skudden men ble litt heit i toppen og avsluttet med 93 poeng. 241 er et meget godt resultat, men Knut har vært jevnt over dette i det siste. I klase 3-5 var det Per Asle Nordli som fikk det beste resultatet og endte til slutt på 4. plass med 237 poeng.
 
Våre 1. års seniorer fikk det ikke helt til denne gangen, men de kommer nok sterkere tilbake ved en senere anledning. Det må ikke glemmes at Roy Skogly slo dem alle sammen i dette stevnet, selv det på en dårlig dag.
Alle resultater
23.01.09