Til forsiden - Asker skytterlag
Supermatch 15m 2007
Vebjørn Berg
Velkommen til åpent 15m-stevne hos Asker skytterlag i Olledalen. Skytingen består av standard DFS 15m-program for alle klasser, med påfølgende superfinale for de 9 beste tilstedeværende i klasse 3-5 rangert ut fra 25-skudden lørdag kl. 18.00.

I superfinalen skytes det enkeltskudd stående. Skytter med lavest skuddverdi får advarsel (gult kort). Når en skytter har fått 2 advarsler (rødt kort) må han/hun forlate standplass. Siste skytter på standplass er vinner av superfinalen og målsydd skytedress fra Stenvaag Våpensenter.

Avslutningen på årets Supermatch ble nesten en reprise av fjorårets stevne. De to siste igjen på standplass i Superfinalen var Odd Arne Brekne og Vebjørn Berg. Ingen av dem hadde noen advarsler. På det 17. skuddet fikk Vebjørn en X.3, mens Odd Arne hadde en *.6. På de to påfølgende skuddene fikk Odd Arne 9.8 og X.4, mens Vebjørn hadde X.0 og *.8. Vi gratulerer dermed Vebjørn Berg med revansje over Odd Arne Brekne og seier i både innledende skyting og Superfinalen i årets Supermatch 15m.

Premieoppgjør
Presseliste